torsdag 21 april 2011

Soptippen och liljor

Vi började dagen klockan 09.00 med att åka och hämta en släpvagn från Statoil. Sen hem igen för att lasta på grenar och kvistar från äppelträden som vi beskurit. Efter det blev det en vända till med en stor rishög från tomten och lite annnat skräp som legat kvar sen förra ägarna. Sammanlagt blev det tre vändor så nu är vi rätt möra i armarna. Trodde aldrig att rishögarna skulle ta slut.

Passade även på att stoppa ner tio liljelökar i en rabatt på tomten. Liljelökarna hade jag köpt på Trädgårdsmässan i Älvsjö för någon månad sen. Det är vita liljor med en mörk rosa rand på varje liljeblad.


Ungefär så här kommer liljorna att se ut

Kollade även till tomat- och chiliplantorna som står i köksfönstret. Hmmm lite långa och taniga, men ändå inte så farligt, kan nog bli bra hoppas jag.

Hann med att titta ut en plats på tomten för det kommande hönshuset. Vi har nu skaffat värprede för fyra höns, en vattentank samt ett utfodringstråg i alumunium. Längtar efter att allt ska bli klart.  Sen stack vi upp till stallet för att mocka och för att klappa lite på isisen och förstås kolla att allt var bra med honom. Tyvärr hann jag inte med någon ridtur idag.

Värst vad tiden går fort i bland för helt plötsligt så var klockan 20.00 på kvällen. Vart tog den här dagen vägen?

I morgon blir det dressyrtävlingar i Enskede ridskola dit jag och en väninna ska åka för att titta på en duktig tjej som vi känner som ska tävla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar