torsdag 12 april 2012

Full fart i rabatten, men inte av att det växer...

Nu är det full fart i rabatten!! Både på "gott och ont" kan jag tycka. Det låter ju som om att det har börjat växa ordentligt men så är inte fallet. Utan det är våra kära höns som gottar sig riktigt ordentligt genom att jordbada, de riktigt borrar ner sig i jorden så att det blir extra mycket jord på både vingar och kropp medan de förnöjsamt ger i från sig belåtna kluckande.

Av de blommor som växte där tidigare, finns det nästan inget kvar. En och annan perenn har i alla fall överlevt. Vi har satt hönsnät runt en del rabatter så några får vara ifred.

Huvudsaken är att hönsen trivs så lite får man offra :)
Ha det bra!


Full fart i rabatten

2 kommentarer:

  1. Ja vi här samma bekymmer här.Vi är väldigt överens hönorna och jag om att det är härligt att fixa i rabatterna. Enda problemetr att vi inte riktigt kan enas om vad man ska ha rabatterna till. Just nu vinner hönorna och hela tomten förvandlas till ett höns spå!
    Men du här rätt, lite får man offra!
    Kram och ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Ja det stämmer, pedantskött trädgård och höns går inte ihop. Det är bara att välja;)Man kan ju begränsa deras framfart till viss del, men enklast är nog att gilla läget. Man njuter ju av att de njuter också. Kram på er/Marie

    SvaraRadera