lördag 14 april 2012

Snö usch! och trädgårdsmässan

Sitter i köket och tittar ut över ett vitt landskap. Snön yr i luften. Nu vill jag ha värme och sol! I trädgården har allt avstannat. Hörde på radion att det gick ut varningar om sommardäck. Hade man bytt till sommardäck så skulle man försöka stanna hemma. Det var avåkningar, strömavbrott hos 15 000-tals, besvärligt väglag, nedrivna elledningar, bussar som inte gick, tåg som inte gick, en båt som kantrat osv. Fullständig kaos.

Ska själv ut och åka imorgon. Jag tänkte ta en tur till Trädgårdsmässan Nordiska trädgårdar i Stockholm. Det har blivit en tradition och är lika roligt varje år. Hörde att en av trenderna i år är ätbara blommor.
Här kommer en länk till trädgårdsmässan i Stockholm. Har några kuponger som kom med tidningen Koloniträdgården. En kupong för en mässpresent och så har Studiefrämjandet en kupong. Det ska bli spännande och se vad jag får, återkommer med det på bloggen. Såg förresten att Norrland ska ha en trädgårdsmässa i Umeå 27-29 april. Synd att det är så långt att åka dit :)
Ha det bra!




Vit krokus i snö


Blommande lungört i snötäcke


Påskliljan och snön


2 kommentarer:

  1. Hoppas du får en kanon dag på mässan. Kom hem med massor av härlig inspiration och tokiga idéer!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Tänk så olika det är i vårt avlånga land...ni har snö som yt..vi nere i Skåne har varmt och gott vårväder med strålande sol. Såg grannen gå runt i linne idag...kanske lite överilat, men ändå. Hoppas ni snart får njuta av det fina vädert!!

    Låter så roligt med trädgårdsmässa, själv missade jag årets Hem & Villa mässa i malmö...där var visst lite roligt för trädgården...men den kommer ju nästa år, då kanske. Tyvärr är det lite långt till Stockholm...Hoppas på att du får en toppendag på mässan och är fylld efter det med inspiration och glädje!
    Kram Kajsa

    SvaraRadera